ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Добре дошли в нашата секция за допълнителни услуги!

Ние ви предлагаме разнообразни опции, за да направите вашата почивка в Villa Santa Maria още по-интересна и забавна. Сред нашите услуги ще намерите различни опции за туризъм и развлечения, които да задоволят всички желания и предпочитания.

Ако сте любител на екскурзиите, нашите програми ще ви отведат на различни места в Родопите, където ще можете да се насладите на красиви гледки и уникални природни забележителности.

Първи маршрут:

  • Плиоценски парк – Дорково
  • Крепостта „Цепина”
  • Цех за ръчно тъкани килими – с. Костандово

Необходимо време – 6 часа, с възможност за обяд на открито със сух пакет или обяд в еко селище „Руминика”.

Плиоценски парк

Край Дорково са открити най-много за Европа останки от мастодонта ананкос арвенензис, който хората ще могат да видят в естествен размер в музея.

Крепост Цепина

Крепостта Цепина влиза в пределите на българската държава през 9 век. През 11в преминава в ръцете на византийците

Цех за ръчни килими

Девизът на ХЕМУС е „Кралски уют и качество на реални цени”. Той произлиза от клиенската листа на фирмата, която е обзавела с ръчни килими

Втори маршрут:

  • Батак – история и етно култура

  • Пещера Снежанка

  • Крепост Перистера

Екскурзията продължава 8 часа.

Батак

Историческият музей на град Батак е създаден през 1956 г. Музейният комплекс обхваща сградата на музея ...

Пещера Снежанка

Снежанка е една от най-красивите пещери в България. Наричана е още „Перлата на Родопите” и е включена в списъка на 100-те ....

Крепост Перистера

Изградени са 4 беседки за отмора на посетилите и допълнителна пътека за хора в неравностойно положение....

Трети маршрут:

  • Национален парк Родопи

Целодневен маршрут.

парк Родопи

Ако се интересувате от живата природа, обичате планината и имате един уикенд на разположение...

Пещери в Смолянско

Най-интересните пещери се намират в близост до Девин. Такива са прословутата пещера „Дяволското гърло” и Ягодинската пещера, намираща се в Буйновското ждрело....

Четвърти маршрут:

  • Пещери в Смолянско

Целодневен маршрут.

За да подобрите емоционалното си състояние и да се забавлявате с колегите си, предлагаме емоционални тренинги и тиймбилдинг програми. Те ще ви помогнат да се свържете с екипа си и да укрепите връзките помежду си.

teamwork, cooperation, brainstorming-3213924.jpg

Ако обичате конния спорт, можете да се впуснете в едно незабравимо приключение с нашите коне. Разходките в планината са изключително красиви и релаксиращи.

Ако обичате да се потопите вприключенските изживявания, можете да опитате екстремно каране на бъги или да се забавлявате с водни спортове като полет с лодка над язовир Батак, флайборд, аквародео, нийборд или водни ски. Ако искате да изживеете незабравимо изживяване във въздуха, можете да изберете полет с делтапланер.

И накрая, за всички, които искат да се забавляват и да се насладят на музиката и настроението, предлагаме нашето Сафари бар, където можете да се отпуснете и да се забавлявате с приятелите си.

В случай, че имате конкретни нужди или искания за допълнителни услуги, моля да не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем да направите вашия престой при нас незабравим.