fbpx

Ветроходство

Ветроходство на язовир Батак

Вече имате възможност да опитате от магията на ветроходството и на язовир Батак.
Предлагаме разходка с ветроходна лодка заедно с инструктор, който ще ви обясни основните неща за движение под ветрила и при желание от Ваша страна, ще Ви повери управлението на лодката.
Всички предложения включват опитен инструктор и спасителна жилетка.

 

Лодка Ял 6

Това е лодка с дължина малко над 6 метра, с възможност да се управлява с платна и гребла. Ние ви предлагаме да опитате ветроходния вариант. Лодката е удобна и много подходяща за обучение и спокойно каране. Това e съда, на който поколения български моряци и курсанти за се запознали с ветроходството.
Предлагаме разходка за час или два. Тръгваме при минимум трима души записани и не повече от 6-7 на лодка (без да броим инструктора).
Има възможност да изкарате и курс “Въведение във ветроходството”, който за два дни ще ви даде систематизирани познания, както и много възможност за практика на новите умения. След втори ден ще можете да настройвате ветрилата спрямо вятъра, да държите курс и да правите основните маневри – поворот оверщаг (срещу вятъра) и поворот фордевинд (по вятъра).

Катамаран Хоби кат 16

Бърза, състезателна двукорпусна лодка. Подходяща за хора, които търсят по-динамично плаване и по-силни усещания.
Не предлага същия комфорт и е много вероятно да се измокрите при плаването.
Предлагаме разходка за половин или един час. Катамаранът може да вози до двама души освен инструктора.

 

Цени

Разходка с Ял 6: 1 час – 20 лева на човек; 2 часа – 30 лева на човек

Разходка с катамаран: половин час: 30 лева на човек, 1 час: 50 лева на човек

Курс по ветроходство: 2 дни – 160 лева на човек

“Вятър и вода” предлагаме още плавания с ветроходна яхта в Гърция, Хърватска, Италия, Франция. Предпочитан от все повече хора начин за прекарване на почивката – всеки ден плуване на ново място, разглеждане на красиви градчета, селца, зашеметяваща природа, незабравими емоции. Цените започват под 50 евро на ден, като това включва пътешествието с яхта, както и настаняване в двойна каюта и напълно оборудвана кухня с възможност да си готвите на борда.

 

За въпроси и записвания

reservation@villasantamaria.bg   GSM: 0896100211

info@vetrohodstvo.com       GSM: 0897032327     http://vetrohodstvo.com       ФБ: ”Вятър и вода”